KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

XII Międzyszkolny Konkurs Plastyczny "Malowane nuty - KOSMICZNA PRZYGODA"

Podsumowanie XII Międzyszkolnego Konkursu Plastycznego  "Malowane nuty - KOSMICZNA PRZYGODA"

I miejsce:
Natasza Czeszejko – SP 1  opiekun: Monika Wojciechowska
Laura Bączkiewicz – SP 4   opiekun: Anna Broskowska
Hanna Jurkowska – SP 12  opiekun: Irena Dańczak
Hanna Sobczak – SP 12      opiekun: Ewa Jurczenko
Julia Smycerowicz – SP 12  opiekun: Ewa Jurczenko

II miejsce:
Kamil Kubasik – SP 12  opiekun: Beata Giszter
Zoja Szymańska-Góralsa– SP 12 opiekun: Małgorzata Czerniak-Olszewska
Hanna Beger – SP 12  opiekun: Ewa Jurczenko
Michalina Wadelska – SP 12  opiekun: Elżbieta Wójkowska
Zuzanna Piekarczyk – SP 12  opiekun; Ala Kucharczak

III miejsce:
Amelia Wróbel – SP 1  opiekun: Marlena Przerwa-Batorska
Nadia Zaroda – SP 3  opiekun: Danuta Antczak
Julia Stolarska– SP 6  opiekun: Ewa Pacholska
Gabriela Ostrejko-Orzeszko – SP 12  opiekun: Bronisława Pelech
Bruno Boroński – SP 12  opiekun: Ewa Jurczenko

Wyróżnienia:
Maria Majchrzak – SP 3  opiekun: Danuta Antczak
Alan Kacprzak – SP 4  opiekun: Maria Rogowicz
Aron Younes – SP 6  opiekun: Leonarda Franczak
Katarzyna Olbrych – SP 12  opiekun: Krystyna Hałasińska
Lena Bugaj – SP 12  opiekun: Lidia Stefaniak
Michalina Gościniak – SP 12  opiekun: Izabela Marko
Hanna Jeziorska – SP 12  opiekun: Małgorzata Walczak
Jan Pilarczyk – SP 12  opiekun: Bronisława Pelech
Wiktoria Hypka – SP 12  opiekun: Beata Giszter
Anna Nowakowska – SP 15  opiekun: Beata Kubsik