KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Funkcja

Imię i nazwisko

dyrektor szkoły

wicedyrektor

wicedyrektor

wicedyrektor

Mariola Nowicka

Ewa Jurczenko

Maria Rybacka

Urszula Karczewska


Wykaz nauczycieli pracujących w Szkole Podstawowej nr 12 w Koninie
w roku szkolnym 2019/2020

Andrzejczak Agnieszka
Bednarczyk Hanna
Bobek  Halina
Borońska Agnieszka
Brzózka Katarzyna
Ciesielska Joanna
Czajkowski Robert
Czarnecka  Małgorzata
Czerniak-Olszewska M.
Czerniejewski  Roman
Dańczak Irena
Dec Sabina
Dewicka Małgorzata
Działak Lidia
Ejma Aleksandra
Gałęcki Romuald
Giełda Elżbieta
Giszter Beata
Głowacka Alicja
Gołyńska-Woźniak Joanna
Gościńska  Teresa
Goździerska Mirosława|
Górska Marta
Hałasińska Krystyna
Henclewska Małgorzata
Hossa Marta
Janik Izabela
Jurczenko Ewa
Kaliszak Agnieszka
Kamińska Anna
Kamiński Jacek
Karczewska Urszula
Kaźmierczak Danuta
Koster-Gańczak D.
Kowalska Wiesława
Kowalski Waldemar
Krzos Teresa
Kucharczak  Ala
Kupidura Iwona
Kwiatkowska Ewa
Kwiecińska- Świergolik Anna
Lasecka Magdalena
Łuczak Juliusz
Maciejewska  Hanna
Majcher  Beata
Marciniak Martyna
Marko Elżbieta
Marko Izabela
Michalak Urszula
Miska-Mazgajczyk Edyta
Moczyńska Eliza
Mróz Urszula
Myslińska Elżbieta
Nowicka  Mariola
Olbrych Aleksandra
Ołtuszyk Dominika
Osajda  Barbara
Osajda  Zbigniew
Ostrowska Dominika
Pakulska Beata
Paluch  Elżbieta
Pelech Bronisława
Pietrzak Jolanta
Pustelnik Katarzyna
Roszak Halina
Rusin  Anna
Rybacka  Maria
Schneider Anna
Słodkiewicz Magda
Soszyńska-Andrzejczak Sylwia
Starczyńska Marta
Stefaniak Lidia
Stefanowska Magdalena
Sypniewska  Agnieszka
Szczepankiewicz Ewa
Szymańska Monika
Ślebioda  Radosław
Tasarz Emilia
Tasiemski Maciej
Trocha Natalia
Walczak Małgorzata
Wałowski  Jerzy
Wendt Małgorzata
Wiatr Natalia
Wojciechowska Aleksandra
Woźniak Bartosz
Wójkowska Elżbieta
Zielińska Katarzyna
Żukowska  Jolanta