KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wakacyjna Gra Miejska "Poznajemy zawodowców" 2020

Centrum Wsparcia Rzemiosła, Kształcenia Dualnego ​i Zawodowego w Koninie zaprasza do udziału w Wakacyjnej Grze Miejskiej  „Poznajemy zawodowców” 2020.  To już III edycja Gry organizowanej corocznie przez Centrum, tym razem w nieco innej odsłonie. Ze względu na sytuację epidemiologiczną, w tym roku Wakacyjna Gra Miejska została połączona z Grą Miejską “Poznajemy zawodowców”, która do tej pory odbywała się w terenie.

Celem Gry jest popularyzacja kształcenia zawodowego, promocja zawodów rzemieślniczych i zawodów ginących oraz odkrywanie w przestrzeni publicznej miejsc z nimi związanych oraz innych punktów związanych z dziedzictwem lokalnym.
Gra skierowana jest do uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych z miasta Konina oraz powiatów: konińskiego, kolskiego, słupeckiego i tureckiego, którzy nie ukończyli jeszcze 18 roku życia. 
Wakacyjna Gra Miejska toczy się online za pośrednictwem Facebooka, jednak organizatorzy wraz z partnerami wydarzenia przygotowali dla Uczestników zadania, które zachęcą uczniów do wyjścia z domu.
Na Uczestników Gry czekają atrakcyjne nagrody, interesujące zadania oraz dobra zabawa.
Regulamin Gry oraz linki do Grupy na Facebooku dostępne na stronie organizatora www.cwrkdiz-konin.pl

Partnerami wydarzenia są:
Konińska Izba Gospodarcza
Turecka Izba Gospodarcza
Cech Rzemiosł Różnych w Koninie
Cech Rzemiosł Różnych w Kole
Cech Rzemiosł Różnych w Turku.
Patronat medialny nad wydarzeniem objęła telewizja  KNTV24.
Zapraszamy 1 lipca- 15 września, grupa Wakacyjna Gra Miejska „Poznajemy zawodowców” 2020 na Facebooku.
Linki:
Link bezpośrednio do Grupy na Facebooku:
https://www.facebook.com/groups/wgm2020/
Link bezpośrednio do informacji na stronie internetowej Centrum:
http://cwrkdiz-konin.pl/wakacyjna-gra-miejska-poznajemy-zawodowcow-2020/